Despre noi

Cine suntem?

DaVinci Dental Clinic este o clinica stomatologica infiintata din dorinta domnului Dr. Adrian Mina de a satisfice asteptarile clientilor sai de toate varstele prin intermediul unei palete complete de tratamente de medicina dentara la standarde inalte si pentru a contribui asiduu la succesul profesional si personal al pacientilor ce ii calca pragul.

Echipa pe care o veti intalni in cadrul clinicii este una tanara, profesionista, specializata si calauzita de principiul integritatii si empatiei, ce are ca prim scop comfortul si ingrijirea fiecarui pacient.

Cum facem?

DaVinci Dental Clinic doreste ca experienta fiecarui pacient in cadrul clinicii sa fie una special adaptata exigentelor acestuia. De aceea va putem oferi un sistem complet de servicii dentare, precum si o serie de abonamente croite pentru un tratament corespunzator.

Cum reusim?

Echipa DaVinci Dental Clinic beneficiaza de suportul laboratorului de tehnica dentara DaVinci Dental Studios din California, US, precum si de o expertiza din partea unora dintre cei mai profesionisti medici si tehnicieni dentari autohtoni. Totul pentru a duce la un bun final calatoria spre zambetul perfect.