ClearCorrect

Aparatul dentar invizibil

Daca vrei sa arati ca un adolescent in cel mai scurt timp posibil nu trebuie sa-ti faci o operatie plastica, ci doar sa porti aparat dentar. Acum, lasand glumala o parte, adevarul e ca aparatul dentar purtat de adulti nu ne face nici o favoare de ordin estetic si poate creea complexe mari, ca pe vremea liceulului. Poate chiar mai mari decat defectul ortodontic pe care iti doresti sa il corectezi. Iti poti imagina sa zambesti cu gura inchisa timp de luni de zile, sa te ancorezi in explicatii interminabile legate de schimbarea ta de look? Acum atat adolescentii cat si adultii isi pot corecta zambetul cu ClearCorrect , un aparat dentar invizibil care are toate insusirile unui aparat dentar metalic, insa scuteste de stigmatul social. In plus, iti aduce mai multe tipuri de beneficii.

O mai buna igiena orala

Aparatul dentar clasic se pozitioneaza pe dinti, insa pentru stabilitate, se folosesc mai multe tipuri de atasamante, precum benzi de cauciuc sau alte legaturi din metal in care poate ramane mancare, si care te pot impiedica sa iti perii corect dintii sau sa folosesti ata dentara. Iar o igiena orala superficial poate avea ca efecte secundare deteriorarea smaltului dintilor si o respiratie neplacuta. Iar curatarea profesionala frecventa poate spori per total costul intretinerii danturii.

Insa atunci cand aparatul dentar nu este curatat correct, dantura se poate decalcifia, iar placa acumulata poate duce la aparitia cariilor si la ingalbenirea danturii.

Aparatul ClearCorrect se indeparteaza cu usurinta si permite atat un periaj normal cat si folosirea atei dentare. Iar o igiena orala temeinica contribuie la pastrarea esteticii dentare pe perioada tratamentului ortodontic.

ClearCorrect este mai confortabil de purtat

Oricine a trecut prin aceasta experienta stie ca aparatul dentar clasic este inconfortabil. Dincolo de durerea resimtita in procesul natural de indreptare a dintilor, vei simti firele si laturile ascutite ale firelor, care se pot rupe si iti pot afecta gingiile. Poti folosi o ceara speciala pentru a ameliora iritatia, insa tot este un disconfort.
Aparatul ClearCorrect nu sunt facute din metal, iar marginile sunt netede, din plastic, si nu afecteaza tesuturile bucale.

Timpul de tratament

Cu toate ca fiecare caz este diferit, s-a constatat ca aparatul ClearCorrect ofera rezultate mai rapide decat aparatele dentare traditionale. Aceatea sunt purtate de obicei in jur de doi ani (sau chiar mai mult).In ClearCorrect , procesul ortodontic este diferit, iar perioada tratamentului este determinata gradual, in functie de numarul de gutiere care trebuie purtate pentru a-ti alinia dintii in pozitia ideala. Mai exact, fiecare gutiera este purtata timp de doua saptamani, dupa care este inlocuita cu urmatoarea gutiera, ce este adaptata urmatoarei etape de aliniere. Iar durata tratamentului poate varia, in medie, de la patru luni pana la un an.

Beneficial estetic

Cand porti aparatul ClearCorrect, gutierele menite sa iti indrepte dintii sunt practic invizibile, iar asta e o veste excelenta pentru persoanele care nu vor un gen de atentie nedorita la adresa zambetului lor. Si, desi aparatul trebuie purtat 20-22 de ore pe zi, tot iti ramane o fereastra de timp pentru a manca (daca doresti sa il indepartezi), pentru a-ti curata dintii sau pentru o ocazie speciala. Deci, din punct de vedere estetic, aparatul ClearCorrect este optiunea ideala!

Libertatea de a manca

Daca ClearCorrect trebuie purtat maxim 22 de ore pe zi, asta inseamna ca iti ramane suficient timp sa iei masa fara sa ai grija aparatului dentar. Si, spre deosebire de aparatul traditional de corectare a danturii, cu ClearCorrect te poti bucura in continuare de fructe, floricele, porumb… sau chiar jeleuri. Orice poftesti!

Mai multe beneficii

Tratamentul cu ClearCorrect este personalizat special pentru dantura ta, cu ajutorul unei simulari computerizate, iar asta iti ofera sansa de a vedea potentialele imbunatatiri chiar inainte ca acestea sa aiba loc. Iar acest nivel de educare si interactivitate nu este disponibil atunci cand optezi pentru aparatul dentar clasic. Cand vei vedea rezultatul final cu ajutorul simularii, te vei simti mai motivat sa urmezi instructiunile medicului stomatolog pe parcursul intregului process.

Mai mult, gutierele ClearCorrect pe care le folosesti pentru a-ti corecta dantura, le poti folosi si ca gutiere de albire a dintilor. La finalul tratamentului, cu dintii frumosi, albi si sanatosi, zambetul tau va fi mai stralucitor si mai sincer ca niciodata!