Adrian Mina

Medic stomatolog

Lui Adrian Mina, medicul stomatolog fondator al Da Vinci Dental Clinic, i-ar placea sa traiasca intr-o lume in care toata lumea zambeste! Desi si-a petrecut o buna parte a vietii in Canada, medicul a absolvit Universitatea Carol Davila din Bucuresti si un rezidentiat in chirurgia ortodentara in Romania, reusind sa-si transforme acest vis intr-o vocatie. Si, zi de zi il poti gasi in cabinetul din Bucuresti sau la cel din Constanta, lucrand cu pasiune si dedicare pentru desavarsirea zambetului pacientilor sai, prezentandu-si cazurile in cadrul congreselor nationale si internationale, conducand lucrari practice pentru studentii la Stomatologie sau vorbind cu drag celor mici despre importanta igienei orale, in cadrul work shop-urilor de educare pentru copii.

Dr. Mina considera ca implementarea unor obiceiuri sanatoase de la o varsta frageda poate oferi copiilor un start excelent in viata. Si, in functie de timpul pe care il are la dispozitie, medicul accepta si cazuri sociale pro bono, indiferent daca sunt sau nu mediatizate, oferindu-le unor persoane fara posibilitati sansa unui zambet perfect. Insa probabil motivul pentru care se simte apropiat de cei mici este si faptul ca el, si sotia lui, Oana Mina, sunt mandrii parinti a doi baietei si o fetita. De aceea, cand nu realizeaza implanturi, fatete de portelan sau cazuri care reprezinta veritabile provocari profesionale, il poti gasi pe dr. Mina intr-un restaurant gourmet, la film, la teatru, in calatorii spontane sau la plimbare, intotdeauna insotit de familia sa minunata. Medicul marturiseste ca joaca alaturi de cei mici il incarca de energie pozitiva, insa cateodata reuseste sa-si gaseasca timp si pentru a se plimba cu bicicleta sau pentru a juca hokey.

Considerat un doctor de succes, Adrian Mina a fost invitat sa ofere consiliere despre viata si antreprenoriat liceenilor si studentilor la evenimentul Romanian Business Leaders Association, iar la Gala Forbes si-a dezvalui povestea de succes in cadrul conferintelor Succesful Me. De asemenea, medicul si-a aratat disponibilitatea de a oferi intormatii de top jurnalistilor si a colaborat cu mai multe publicatii in print si online sau la emisiuni TV in care a vorbit deschis si liber despre pasiunea sa, si anume obtinerea si intretinerea unui zambet de vis. Pentru ca informarea, studiul si participarea la congresele de specialitate pentru a afla ultimele noutati in tehnica, aparatura si materiale sunt o prioritate pentru dr. Mina, care considera ca un doctor nu trebuie sa se opreasca niciodata din procesul de perfectionare. Si poate de aceea a fost desemnat Key Opinion Leader de catre compania de igiena orala Sunstar Gum, pentru a educa publicul in legatura cu preventia si igiena orala!

Insa, desi Adrian Mina se bucura de succes in cariera sa medicala, de indata ce il vei cunoaste vei descoperi o persoana prietenoasa, modesta, deschisa, serioasa, dar si cu simtul umorului, care isi doreste sa iti creeze in cabinetele sale un mediu prietenos si familiar, alaturi de o echipa excelenta pe care o selectioneaza dupa criteriile sale si pentru care bunastarea si sanatatea orala a pacientului este pe primul loc. Si isi doreste ca vizita la dentist sa devina pentru tine un prilej de relaxare, prin care sa obtii acel zambet contagios, pe care ti-l doresti.